English

Taksistët hajdutë, mund të bllokohen 633 licenca

Nju Jork, 17 Maj NOA - Në Nju Jork prania e taksistëve hajdutë është tepër e madhe dhe tashmë janë gati të hiqen rreth 633 licenca të shoferëve që zbatojnë këtë profesion.

Kanë rreth dy vjet që ata kanë modifikuar taksimetrin e tyre dhe kjo në një mënyrë të tillë që të marrin dyfishin e çmimit që duhet.

Ky aksion disiplinor u ndërmor pas një kërkesë të Taxi and Limousine Commission të cilët vunë re se ishin me mijëra taksi në 50 mijë qytete, të cilët kishin modifikuar taksimetrin e tyre.

r.b/NOA

KOMENTE