English

Ekskluzive NOA – Rrëfehen Leart e Orik Shyti: Ne, Hakmarrja për Drejtësi dhe Sali Berisha

Lexoni materialin e plote

Tiranë, 23 Maj 2010 NOA – Vëllezërit Leart dhe Orik Shyti, rrëfehen për herë të parë me detaje lidhur me atë që i ndjek nga pas prej afro një dekade e gjysmë, Hakmarrja Shqiptare për Drejtësi. Një organizatë kriminale, që qeveria e atëhershme e mazhorancës së presidentit Sali Berisha i cili është sot kryeministër, u akuzua për një seri ngjarjesh të rënda kriminale, aktesh terroriste, vrasjesh e grabitjesh. Orik Shyti dhe vëllai i tij Learti, rrëfehen si asnjëherë tjetër për gjithçka që ka ndodhur në këto afro 15 vjet dhe zbulojnë të pathëna të kësaj periudhe. Tregojnë fillesat e kalvarit që ende vazhdon, dhe detajojnë si ky kalvar, nisi në verën e vitit 1996.

Gjithçka, në edicionin informativ të pasdites në orën 19.00.

Mediat që dëshirojnë publikimin, të dërgojnë një kërkesë në info@noa.al për të marrë falas, materialin e plotë në word dhe fotot.

NOA

Lexoni materialin e plote

KOMENTE