English

Në Kinë, sutjena dhe për meshkuj

Pekin, 23 Maj, NOA – Sutjena mbrojtëse që ata të mos duken të shëndetshëm dhe të mund të fshehin dhjamërat e tepërt në pjesën e gjoksit.

Ky është në fakt edhe qëllimi, se përse janë prodhuar produktet më të reja në tregun kinez të të brendshmeve, të cilat i kanë çuditur që të gjithë: një palë sutjena që mund të mbahen poshtë këmishave, edhe prej meshkujve!

Një fakt të tillë e pohon “Global Times”, i cili tregon se me afrimin e verës, duket e meshkujt kanë paraqitur interes për përdorimin e këtyre të brendshmeve mjaft të veçanta, të cilët mund t’i blejnë meshkujt në mbarë botën, pasi gjenden në mëse 30 dyqane online.

Çmimi i tyre, bëhet me dijeni se është nga 2 deri në 30 Euro.

n.e/NOA

KOMENTE