English

Njoftim për shfaqje filmash

Akademia e Filmit & Multimedias Marubi, Ambasada e Spanjës në Shqipëri, dhe Ambasada e Francës në Shqipëri, ju ftojnë në projeksionet e kësaj javë.

Hyrja si gjithmonë është e lirë/falas:

E Mërkura Franceze, ora 19:00:

Filmi Francez "Bled Number One" i regjizorit Rabah Ameur-Zaïmeche, i viti 2006, 100 minuta, filmi është në gjuhën frënge të subtitruar në anglisht.

Filmi të së Enjtes, ora 19:00:

Filmi "The Last Waltz" i regjizorit Martin Scorsese, i viti 1978, 117 minuta, filmi është në gjuhën angleze të subtitruar në anglisht. E Premtja Spanjolle, ora 19:00

Filmi Kubano-Spanjoll "Guantanamera" i regjizoret Tomás Gutiérrez Alea dhe Juan Carlos Tabío, i vitit 1995, 105 minuta, filmi është në gjuhën spanjolle të subtitruar në anglisht.

KOMENTE