English

Axhenda Për Ditën E Hënë, 24 Maj

Ora 10:00 - Kryeministri Berisha do të vizitojë Fabrikën e riciklimit të plastmasit dhe do të takohet me kryesine e shoqatës se ricikluesve në Yzberisht. Ora 11:00 - Në Presidencë zhvillohet ceremonia e dekorimit të Lin Delisë (pas vdekjes) me Urdhërin "Nderi i Kombit" dhe hapja e ekspozitës me disa vepra të zgjedhura të tij. Ora 18:00 - Kuvendi mblidhet në seancën plenare të radhës.
KOMENTE