English

Lajmërim nga “Bylispolifonia”

Nga 3-5 qershor, 2010, Festivali i IV Ndërkombetar "Bylispolifonia"

Nga data 3-5 Qershor, 2010, Shoqata Kulturore, Atdhetare "Bylispolifonia", organizon ne qytetin antik te Bylysit (Ballsh), Festivalin e IV Ndrerkombetar te Polifonise.

Ne kete aktivitet marrin pjese 8 grupe polifonike shqiptare dhe 7 te huaja.

Festivali organizohet nen mbeshtetjen e Ministrise se Turizmit Rinise dhe Sporteve.

Festivali gjate tre diteve, per nje performance sa me profesionale, do te mbeshtetet edhe nga Bashkia Fier me Kryetar z. Baftjar Zeqo.

Drejtor Artistik: Ermir Dizdari

Drejtor i Mardhenieve me Jashte: Fatos Klosi

Drejtor Ekzekutiv: Yzeir Llanaj

Kushdo qe ka deshire te mare pjese ne kete Festival, ka te siguruar fjetjen dhe ushqimin. Kerkesa te adresohet ne kete email:

a_zholi@yahoo.com

Zedhenesi i Shtypit

Albert Zholi

KOMENTE