English

Axhenda, 21 Qershor- Atsh

Ora 10.00 - Në Ministrinë e Punëve të Jashtme zhvillohen konsultimet e para diplomatike midis Shqipërisë dhe Serbisë. Ora 11.00- Banka e Shqipërisë organizon në Hotel 'Sheraton' forumin me temë: "Zhvillimi i tregut ndërbankar dhe përmirësimi i politikës operacionale në Bankën e Shqipërisë". Ora 09.30 - Në Gjykaten e Krimeve te Renda zhvillohet seanca e radhes ndaj Bandës së Durresit. Ora 10. 00 - Në Gjykaten e Tiranës zhvillohet seanca e radhës per çështjen "Gërdeci" SHKODER Zhvillohet nata e tretë e Festivalit Mbarëkombëtar të Këngës për Fëmijë. KOSOVË Ora 11:00 -Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës Ora 12:00 -Në Kinemanë ABC, në Prishtinë, mbahet Mbledhje Komemorative për jetën dhe veprën e ikonës së filmit, Bekim Fehmiu.
KOMENTE