English

Axhenda, 22 Qershor, Atsh

Ora 09:45- Ministria e Mjedisit prezanton projektligjin "Mbi vleresimin e ndikimit ne mjedis", projekt i BE CARDS 2006 "Zbatimi i planit kombetar per perafrimin e legjislacionit" ne Tirana International Hotel; Ora 10:00 Këshilli Shqiptar për Marrëdhëniet me Jashtë (ACFR) organizon konferencën "NATO, Albania and security issues in the region", me pjesëmarrjen e Ministrit të Mbrojtjes, Arben Imami në hotel Tirana International Ora 10:00- Në Hotel "Tirana International" , zhvillohet workshopi MARRI (Inisiative Rajonale për Migrimin, Azilin dhe Refugjatët) mbi "Përmirësimin e bashkëpunimit dhe shkëmbimin e të dhënave mbi çështjet e migrimit dhe refugjatëve; Ora 10:00 - Sergej Bubka Zv/Presidentit i Federatës Botërore të Atletikës (IAAF), zhvillon në Presidencë takim me Presidentin e Republikës, Bamir Topi. 0ra 10:45 -Sergej Bubka Zv/Presidentit i Federatës Botërore të Atletikës (IAAF), zhvillon takim me Ministrin e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Ferdinand Xhaferri dhe drejtues të lartë të sportit në MTKRS. Ora 12:00 - Sergej Bubka Zv/Presidentit i Federatës Botërore të Atletikës (IAAF), zhvillon takim në Kryeministri me Kryeministrin, Sali Berisha. Ora 13:00- Sergej Bubka Zv/Presidentit i Federatës Botërore të Atletikës (IAAF), zhvillon takim në KOKSH me drejtues te Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar. Ora 13: 30 - Sergej Bubka Zv/Presidentit i Federatës Botërore të Atletikës (IAAF), zhvillon konferencë për Shtyp në zyrat e KOKSH; KOSOVË: Delegacion i Kosovës, i kryesuar nga kryekuvendari Jakup Krasniqi merr pjesë në takimin e tretë ndërparlamentar Parlamenti Evropian - Kosova, që mbahet më 22-23 qershor në Bruksel. Ora 09:00 - Përfaqësuesi Special i BE-së në Kosovë, Pieter Feith do të mbajë fjalim para Komisionit të Punëve të Jashtme të Parlamentit Evropian; Ora 10:00 -Zv/ministrja e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, Vlora Çitaku pret Zv/ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë, Zoran Petrov; Ora 10:30 - Ministri i Forcës së Sigurisë të Kosovës, Fehmi Mujota dhe ministri për Kthim dhe Komunitete, Sasha Rashiq nënshkruajnë një Memorandum bashkëpunimi në mes të dy ministrive; Ora 14:00 - KQZ shpall rezultatet përfundimtare për zgjedhjet për Kryetar komune dhe për Kuvendin komunal në Partesh./n.m/
KOMENTE