English

Afrikë e Jugut 2010, Anglia kthehet në atdhe, tifozët indiferentë

Afrikë e Jugut, 30 qershor 2010 NOA – Përfaqësuesja angleze e teknikut italian Fabio Kapelo është kthyer në atdhe dhe është pritur nga një indiferencë e plotë e tifozëve.

Ata ishin në pritje të një Botërori triumfues dhe të pasur me gëzime, por nuk ka shkuar ashtu siç pritej pasi tifozët kanë parë skuadrën e tyre të eliminohet që në fazën e një të tetave nga Gjermania me një rezultat tepër të thellë.

Turma e madhe e mbështetësve të skuadrës ka bërë të ditur se duan dorëheqjen e Kapelos, nga posti i trajnerit dhe në vendin e tij pitet që të jetë Beckham.

r.b/NOA

KOMENTE