English

Axhenda, E Martë, 29 Qershor

Ora 09:00 - Kryeministri Sali Berisha merr pjesë në takimin e Shoqatës së Komunave në Hotel 'Sheraton'. Ora 09.00- Ministria e Shendetesise, në bashkepunim me Organizatën Boterorë të Shendetësisë, organizojne në Hotel "Tirana International" seminarin për zhvillimin e planit të veprimit per kancerin e gjirit dhe qafës së mitrës në Shqipëri. Ora 10:30 - Prezantohet në Teatrin e Metropolit romani "Goja e Botës" nga autori Zija Çela Ora 12:.00 - Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës, Lindita Lati, jep në ambientet e AK-se, një konferencë për shtyp mbi "Disa shqetësime për mirëfunksionimin e tregut të prodhimit dhe tregtimit të bukës në Qarkun e Korçës" Ora 18:30 - Në Akademinë e Shkencave promovohet 'Enciklopedia e Beratit' KOSOVË Ora 11:00 - Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, do të mbajë një ligjëratë para studentëve të Kolegjit të UBT-së Ora 11.00 - Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës Ora 14:00 -Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, merr pjesë në ceremoninë e emërimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve të qarkut. Ora 14:00 -Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi, do të takohet në Pejë, në ambientet e komunës, me përfaqësues të disa fshatrave, lidhur me shfrytëzimin e pronave në kufi me Malin e Zi
KOMENTE