English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 111.30 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 136.40 Lekë

TIRANË, 29 Qershor /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 111.30 lekë dhe u shit me 111.80 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.40 lekë dhe u shit me 136,90 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 111.30 111.80 Monedha europiane 136.40 136.90 Franga zvicerane 100.50 100.90 Paundi britanik 164,60 165.20 /e.xh/
KOMENTE