English

Axhenda, 16 Korrik, Atsh

Ora 09:00 -Komiteti Drejtues për projektin Microcredit, zhvillon në ambjentet e Hotel Calsberg, takim me partneret Këshillin e Bankës Evropiane për Zhvillim dhe Banca Intesa Sanpaolo, per nxitjen e mikrofinancimit Ora 11:00- Kryeministri Berisha merr pjesë në ceremoninë e fillimit të punimeve për rikonstruksionin e rrjetit të furnizimit më ujë Berat-Kuçovë. Ceremonia zhvillohet në Uznovë. Ora 10:00- Ministri Basha do të marrë pjesë në analizën e veprimtarisë 6-mujore të Policisë së Shtetit, që zhvillohet në ambjentet e Ministrisë së Brendshme. Ora 10.00- Drejtori i Pergjithshem i Qendres Kombetare te Regjistrimit, Tom Kola jep nje konference per shtyp per punen 6-mujore; KOSOVË: Ora 10:00 - Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim/UNDP organizojnë ceremoninë zyrtare të nënshkrimit të Marrëveshjes së Mirëkuptimit për dorëzimin e pajisjeve kadastrale dhe programit sofverik për menaxhimin e të dhënave kadastrale për komunat e reja me shumicë serbe, Gracanicë, Kllokot, Ranillug. Ora 11:00- Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, do të mbahet debati me temën "Siguria dhe perspektivat në veri të Kosovës"./n.m/
KOMENTE