English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 107.80 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 136.10 Lekë

TIRANË, 17 Korrik /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 107.80 lekë dhe u shit me 108.10 lekë, ndërsa një euro u ble me 136.10 lekë dhe u shit me 136.60 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 107.80 108.10 Monedha europiane 136.10 136.60 Franga zvicerane 102.20 102.70 Paundi britanik 165,30 165.80 /e.xh/a.s/
KOMENTE