English

Axhenda, 20 Korrik, Atsh

Ora 10:00- Ne mjediset e Universitetit Politeknik ne sallen e bibliotekes se Fakultetit te Inxhinierise Mekanike, nenshkruhet Memorandumi i Bashkepunimit midis Agjencise Gjermane per Bashkepunim Teknik (GTZ) dhe Universitetit Politeknik te Tiranes, Fakultetit te Teknologjise se Informacionit. Marrin pjese ambasadari gjerman, Borchardt dhe ministri i Informacionit, Genc Pollo; KUVEND: Projektligji "Për disa ndryshime në ligjin e buxhetit të vitit 2010" shqyrtohet sot në komisionet parlamentare. Komisioni i Sigurisë Kombëtare shqyrton disa ndryshime në ligjin "Për paisjen e shtetasve me pasaportë për jashtë shtetit", me praninë e ministrit të Brendshëm, Lulzim Basha. Ora 11:00 -Bashkia inspekton punimet tek shtrati i Lanës pranë shkollës Teknologjike Ora 18:00 -Në stadiumin kombëtar "Qemal Stafa" zhvilohet ndeshja Dinamo - Sherif Tiraspol (Champions League) KOSOVË: Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi në SHBA do të zhvillojë takime në Departmentin e Shtetit, ndërsa në Institutin e Paqes të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, do të mbajë ligjëratën me temën "Ndërtimi i së Ardhmes Euro-Atlantike të Kosovës: Sfidat dhe Mundësitë Para Nesh". Ora 11:00-Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës Ora 11:00 - Presidenti i Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiu do të vizitojë Gjykatën e Qarkut në Pejë. Ora 13:30 - Presidenti Sejdiu do të vizitojë Gjykatën e Qarkut në Prizren./n.m/
KOMENTE