English

Një mori pinguinësh gjenden të ngordhur (VIDEO)

Sao Paolo, 21 Korrik 2010 NOA - Rreth 200 kafshë detare, veçanërisht pinguinë janë gjetur të ngordhur në plazhet jugore të Brazilit në Sao Paulo.

Shumë njerëz gjatë këtyre ditëve ishin në këto zona të plazhit ku janë gjetur rreth 150 pinguinë të ngordhur.

Krahas tyre, në një numër të madh të kafshëve të tjera detare të ngordhura ishin dhe breshkat dhe pulëbardhat.

Ishin të shumta dhe kafshët të cilat janë gjetur në një gjendje të keqe, por ende gjallë dhe u transportuan menjëherë në qendrat veterinare.

Kjo mori e madhe e kafshëve detare i detyrohet një mase ajrore të atlantikut që i ka sjellë ato në brigjet e Brazilit.

r.b/NOA

{youtube}pWceMSnd2a4{/youtube}

KOMENTE