English

Sot në Durrës, koncerti “Natë Europiane”

Durrës, 20 Korrik, NOA – Sot në mbrëmje, në mjediset e hotel “Adriatik” në Durrës, nën kujdesin e veçantë të kryeministrit Berisha dhe mbështetjen e Ministrisë së Kulturës në Shqipëri dhe Kosovë organizohet koncerti “Natë Europiane”.

Bëhet me dijeni se ai do të përcjellë një mesazh shumë të rëndësishëm, atë të hapave të Shqipërisë në familjen e madhe europiane.

Të ftuar janë personalitete të kulturës, politikës dhe shoqërise civile, ambasadorë, turistë etj.

Ky koncert është fillimi i asaj feste të madhe që do të kurorëzohet me hyrjen në Bashkimin Evropian.

Ndërsa zërat e mrekullueshëm të këngëtarëve përfaqësues të disa vendeve europiane do të na sjellin një pjesë të Europës këtu tek ne.

Bëhet me dijeni se ata janë këngëtare nga Franca, Greqia, Portugalia, Shqipëria dhe Kosova.

n.e/NOA

KOMENTE