English

Holandë - Treni Godet Një Autocisternë Dhe Më Pas Përfundon Në Një Dyqan

BRUKSEL, 26 korrik /ATSH-ANSA/ - Një incident i jashtzakonshëm hekurudhor, fatmirësisht pa viktima, ka ndodhur sot në veri të Holandës, në qytezën portuale të Stavoren. Një tren për mirëmbajtjen e hekurudhës ka përplasur një kamion cisternë për transportin e naftës, që në atë moment ishte bosh, duke e marrë zvarrë për 100 metra dhe duke kaluar përtej një dyqani me artikuj sportivë. Më pas treni dhe kamioni u përplasën dhe ndaluan në sheshin mbrapa dyqanit, ndërmjet frikës së të pranishmëve. Vetëm dy persona janë lënduar lehtë, por sipas forcave të rendit "është një mrekulli që askush nuk u lëndua rëndë". /e.v/
KOMENTE