English

Tirane - 1 Usd U Ble Me 104.00 Leke, Ndersa 1 Euro Me 135.30 Leke

TIRANË, 26 Korrik /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 104.00 lekë dhe u shit me 104.60 lekë, ndërsa një euro u ble me 135.30 lekë dhe u shit me 135.70 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 104.00 104.60 Monedha europiane 135.30 135.70 Franga zvicerane 102.10 102.60 Paundi britanik 165,10 165.60 /a.ke/
KOMENTE