English

Titujt E Lajmeve Kryesore Te Transmetuara Diten E Djeshme Nga Atsh

LAJME NGA VENDI SHQIPËRIA KA VULLNETIN DHE MJETET E DUHURA PËR TË LUFTUAR TRAFIKUN E PALIGJSHËM SHIRAT 'LARGOJNË' TË 'NXEHTIN AFRIKAN' P/LIGJI I SHISH-EPIQENDRA E DEBATIT POLITIK NË FUND TË SESIONIT PARLAMENTAR REPORTAZH- TË VEROSH NË LUMIN SHKUMBIN... VLORË: TRADITAT NË KUZHINË, VLERA PËR TURIZMIN HIV/AIDS-20 RASTE TË REJA GJATË KËTIJ VITI NE VEND LAJME NGA BOTA GJERMANI - REPORTAZH - ''PARADA E DASHURISË'' KTHEHET NË TRAGJEDI KOSOVË- THAÇI: PAS GJND-së, NUK KA ARSYE PËR MOSNJOHJE TË KOSOVËS IRAN - AHMADINEXHAD PARALAJMËRON BE-në KUNDËR SANKSIONEVE TË REJA PËR PROGRAMIN BËRTHAMOR RUSI - PUTIN TAKOHET ME AGJENTËT RUSË TË DËBUAR NGA SHBA-ja DAVUTOGLU: IRANI I GATSHËM PËR RIFILLIMIN E NEGOCIATAVE ME BE-në PËR PROGRAMIN BËRTHAMOR EKON - PUTIN I BINDUR NË KAPËRCIMIN E PROBLEMEVE EKONOMIKE ME UKRAINËN EKON - SHEFI I ''BRITISH PETROLEUM'' JEP DORËHEQJEN BASHKIMI AFRIKAN NË NJË SAMIT KUSHTUAR SOMALISË SHBA DHE KOREJA E JUGUT FILLOJNË MANOVRAT E PËRBASHKËTA USHTARAKE /a.ke/
KOMENTE