English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 103.70 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 134.9 Lekë

TIRANË, 28 Korrik /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 103.70 lekë dhe u shit me 104.30 lekë, ndërsa një euro u ble me 134.90 lekë dhe u shit me 135.50 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 103.70 104.30 Monedha europiane 134.90 135.50 Franga zvicerane 101.00 101.70 Paundi britanik 164,70 165.10 /e.xh//a.ke/
KOMENTE