English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 103.70 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 134.90 Lekë

TIRANË, 31 Korrik /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 103.70 lekë dhe u shit me 104.30 lekë, ndërsa një euro u ble me 134.90 lekë dhe u shit me 135.50 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 103.70 104.30 Monedha europiane 134.90 135.50 Franga zvicerane 100.90 101.80 Paundi britanik 164,60 165.00 /e.xh//a.ke/
KOMENTE