English

Pikturon me penela me anë të gjirit të saj

Shën Petërburg, 6 Gusht NOA - Ajo quhet Viktoria dhe është një piktore ruse, e specializuar në artin bashkëkohor, ku karakteristika veçuese e saj është përdorimi i penelave.

Ajo jeton në Shën Petërburg dhe në mënyrë të pabesueshme, arrin të pikturojë me anë të gjirit të saj.

Artistja me këtë teknikë tepër të veçantë ka arritur të pikturojë një vizatim që ngjason shumë me një lule.

“Është shumë më e vështirë se sa të pikturosh me duar. Mendoni që duhet të kesh parasysh që të mos fshish punën e bërë”, - tha Viktoria.

Duke pasur parasysh përmasat e penelave, nuk është shumë e vështirë që të besohet.

r.b/NOA

KOMENTE