English

Letterman vë në lojë presidentin amerikan Barak Obama

SHBA, 6 shtator NOA/ Rid Bulku - David Letterman gjatë zhvillimit të shfaqjes “Late Show” ka vënë në lojë presidentin e SHBA-së Barack Obama dhe kjo në lidhje me pushimet që ka vendosur të marrë ai këto ditë.

Monologu i Letterman u kompletua me një video në të cilën shfaqej Obama me një këmishë hauajane dhe me një kokteil mbi tavolinën e tij të punës.

Kështu mund të themi se momentalisht për presidentin kritikat nuk kanë të mbaruar. Gjatë shfaqjes “Late Show”, Letterman ka thumbuar Obamën në lidhje me pushimet që ka marrë gjatë këtyre ditëve.

Pasi u dha edhe videoja me Obamën në version hauajan, Letterman specifikoi se kjo video ishte thjesht një montim që i është bërë në kompjuter.

Faktikisht për sa i përket pushimeve të familjes Obama, ato po kthehen në një torturë të vërtetë prej shumë kohësh.

Republikanët kanë akuzuar shumë herë atë se shkëputet për periudha të gjata kohore nga Shtëpia e Bardhë dhe CBS.

r.b/NOA

KOMENTE