English

Presidenti Topi dekreton emërimin e 4 anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Tiranë, 6 shtator 2010 NOA - Presidenti i Republikës Bamir Topi ka dekretuar më në fund sot, emërimin e 4 anëtarëve të rinj të Gjykatës Kushtetuese.

Ata janë Artan Hoxha, Edlira Jorgaqi, Ardian Leka dhe Fatmir Hoxha, të cilët nga sot do të jenë katër emrat më të rinj anëtarë të Gjykatës Kushtetuese.

Presidenti ka shpjeguar se katër dekretet hyjnë në fuqi menjëherë.

KOMENTE