English

I morën 500 mijë lekë përmes mashtrimit, i dëmtuari i denoncon në polici

Korçë, 16 shtator, NOA – Dy persona, kanë mundur t’i huazojnë një tjetri përmes mashtrimit, shumën e 500 mijë lekëve të cilën nuk ia kanë kthyer dhe për këtë fakt, i dëmtuari është detyruar që t’i denoncojë ata pranë organeve policore.

Fjala është për 33-vjeçarin Nardi Bega nga qyteti i Pogradecit, i cili ka kryer kallëzim penal ndaj 25-vjeçarit Edi Peleshi dhe bashkëmoshatarit të tij Arjan Qazimi; që të dy këta banues në qytetin e Korçës.

Ndaj tyre tashmë janë kryer veprimet hetimore proceduriale, në gjendje të lirë, për veprën penale të “Mashtrimit”, e parashikuar nga neni 143 i Kodit Penal, ndërsa materialet iu kaluan prokurorisë së Korçës për hetime të mëtejshme.

n.e/NOA

KOMENTE