English

Njoftim nga Urdhri i Infermierit

Update - Diten e Enjte, më 14 tetor 2010, ora 11.00, ne mjediset e Ministrisë së Shëndetësisë zhvillohet një konferencë shtypi e kësaj ministrie, ne bashkëpunim me Urdherin e Infermierit të Shqipërisë.

Në praninë e drejtorit të Politikave në MSH, Pëllumb Pipero dhe presidentit të UISH, Sabri Skënderi, do të sqarohen publikisht urdhrat përkatës të ministrisë së Shëndetësisë për zbatimin me korrektesë të ligjit për UISH, si dhe Urdhri për ngritjen e Task Forcës që do të inspektojë të gjitha institucionet nëse infermierët i respektojnë kushtet e punës.

Jeni të lutur ta ndiqni këtë aktivitet.

Faleminderit.

Zyra e SHTYPIT

Urdhri i Infermierit të Shqipërisë

Tel/Fax: + 355 4 24 50 845

E-mail: uish_albania@yahoo.com

Materniteti "Koço Glozheni", Tiranë.

KOMENTE