English

Palm Pre 2, smartphon-i me system operativ webOS 2.0

Tiranë, 21 Tetor, NOA -Tashmë kanë ardhur dhe përshkrimet zyrtare të samrtphon-it të ri Palm Pre 2, i cili do të jetë Iipari që do të përdorë sistemin operativ webOS 2.0.

Palm Pre 2 karakterizohet nga një ekran me prekje në formatin HVGA dhe ka një madhësi prej 3.1 polësh. Kamera e tij është 5.0 megapixel dhe është i pajisur me një blic LED. Tastier është e tipit QWERTY dhe hapet me rrëshqitje. Nuk mungon as marrësi GPS, lidhjet Wi-Fi dhe Bluetooth, ndërsa për sa i përket memories ekzistuese ajo është prej 16GB. Procesori duhet thënë se është tepër I fuqishëm pas arrin 1 GHz. Palm Pre 2 do të lançohet në treg në mënyrë paraprake më 22 tetor në Francë.
KOMENTE