English

Akoma problem me Android 2.2 për Samsung GT-i9000 Galaxy S

Tiranë, 24 Tetor, NOA -U duk sikur çdo gjë tashmë kishte përfunduar, por faktikisht për Andoid 2.2 dhe kjo për telefonin celular Samsung GT-i9000 Galaxy S duhet pritur dhe disa ditë dhe më e keqja do të jetë fati i fundit që daton me fundin e muajit të ardhshëm.

Lajmi në lidhje me azhurnimin e Android 2.2 vjen sërish nga faqja në Twitter e Samsung Mobile, e cila ka përgënjeshtruar lançimin e tij në treg. Konfirmimi i këtij lajmi erdhi dhe ditën e sotme nga Samsung Italia, që nëpërmjet një komunikimi zyrtar ka njoftuar disponueshmërinë në gjysmën e nëntorit.

r.b/NOA

KOMENTE