English

Palermo, vjedhje në Facebook, policia në ndjekje të hakerit

Itali, 24 tetor, NOA- Vjedhja “ishte” virtuale, ndërsa denoncimi dhe pyetësori ishte real. Viktima: ishte një vajzë nga Palermo e cila ka qenë pjesë e një sulmi nga një haker në rrjetin shoqëror të Facebook në lojën “Farm Ville”.

Vajza e kishte gjetur atë të zbrazur. Pa divane, pa vaskën e hidromasazhit, akuariumin dhe pa tavolinën e bilardos, pasi gjithçka ishte zhdukur. Më pas ajo vendosi të denonconte këtë fakt, ku tashmë autoritetet në Palermo janë vënë në ndjekje të piratit të informatikës që ka sulmuar privatësinë në e-mail-in e vajzës.

r.b/NOA

KOMENTE