English

Klasifikimi: 10 këngëtarët që të vënë në gjumë

Londër, 28 tetor, NOA – Sa herë kemi thënë "kjo këngë më vë në gjumë", apo sa herë kemi rënë në gjumë të vërtetë duke dëgjuar një këngë?

Kjo është një çështje që prek shumë njerëz dhe prandaj agjencia Travelodge në Britaninë e Madhe, përmes një sondazhi përkatës, ka parë të arsyeshme për të krijuar një hierarki që për shumë veta mund të duket disi i çuditshme.

Në fakt, agjencia ka arritur të krijojë një renditje të artistëve që i bëjnë dëgjuesit e tyre të flenë më shumë gjatë natës, apo dhe t’i vënë në gjumë.

Ja renditja

1. Coldplay 2. Michael Buble 3. Snou Patrol 4. Alicia Keys 5. Jack Johnson 6. Taylor Suift 7. Mozart8. Barry Uhite 9. Leona Levis 10. Radiohead

n.e/NOA

KOMENTE