Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1416F086:SSL routines:tls_process_server_certificate:certificate verify failed in /var/www/vhosts/lajme.gen.al/httpdocs/v2/site/controllers/genel.php on line 1153

Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /var/www/vhosts/lajme.gen.al/httpdocs/v2/site/controllers/genel.php on line 1153

Warning: file_get_contents(https://www.njoftime.net/service/xml-last-ads/): failed to open stream: operation failed in /var/www/vhosts/lajme.gen.al/httpdocs/v2/site/controllers/genel.php on line 1153
Matura Shtetërore, ja lista përfundimtare e studentëve fitues
English

Matura Shtetërore, ja lista përfundimtare e studentëve fitues

Tiranë, 3 Nëntor 2010 NOA – Ministria e Arsimit dhe Shkencës MASH publikoi vetëm para pak minutash, listën e fituesve në Institucionet e Arsimit të Lartë Publik sipas Formularit A3

NOA publikon më poshtë, listën e fituesve në Institucionet e Arsimit të Lartë Publik për ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë, për plotësimin e kuotave të parealizuara të vitit akademik 2010 - 2011 (Formulari A3).

Pikët e fituesit të fundit sipas programeve të studimit:

UNIVERSITETI I TIRANËS

3,558.50 Matematikë 007

3,431.00 Fizikë 008

3,501.60 Kimi 010

3,946.30 Kimi Ushqimore 011

3,710.60 Kimi Industriale 012

4,481.70 Inxhinieri Matematike dhe Informatike 013

4,717.70 Gjuhë Angleze 015

4,374.50 Gjuhë Frënge 016

4,356.20 Gjuhë Gjermane 017

4,537.00 Gjuhë Italiane 018

3,945.50 Gjuhë Greke 019

3,957.20 Gjuhë Turke 020

3,822.00 Gjuhë Ruse 021

4,295.20 Gjuhë Spanjolle 022

3,867.50 Gjuhë Angleze (Kukës) 023

2,961.40 Gjuhë Angleze (Sarandë) 024

3,785.40 Administrim - Biznes (Kukës) 035

3,634.40 Administrim- Biznes (Turizëm, Sarandë) 036

UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS

3,705.40 Drejtim i Fermave dhe Agrobiznesit (Lushnjë) 050

3,881.10 Financë – Kontabilitet (Lushnjë) 053

3,537.80 Mbrojtje Bimësh 054

3,523.00 Hortikulturë 055

3,076.80 Hortikulturë (Lushnjë) 056

3,478.40 Prodhim Bimor 057

3,500.60 Zootekni dhe Biznes Blegtoral 058

3,437.20 Akuakulturë dhe Menaxhim Peshkimi 059

3,891.80 Inxh. Agromjedisi dhe Ekologji 060

3,640.40 Inxh. Agrare – Agromekanizim 061

3,779.10 Teknologji Agroushqimore 062

3,562.00 Vreshtari - Enologji 063

4,275.70 Inxhinieri Pyjesh 064

4,083.30 Inxhinieri Përpunim Druri 065

4,071.50 Mjekësi Veterinare 066

UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS

3,687.00 Inxhinieri Gjeodet 071

3,639.40 Inxhinieri Fizike 075

3,638.80 Inxhinieri Matematike 076

3,694.80 Inxhinieri Mekanike 077

4,113.60 Inxhinieri Tekstile dhe Mode 078

3,676.30 Inxhinieri Materiale 079

3,733.00 Inxhinieri në Shkencat e Tokës 081

3,813.40 Inxhinieri Gjeoinformatike 082

3,640.80 Inxhinieri e Gjeoburimeve 083

UN. I KORÇËS “Fan S. Noli”

3,201.70 Cikli i Ulët dhe Anglisht për ciklin fillor (Pogradec) 089

2,601.00 Gjuhë Angleze 090

1,939.00 Matematikë – Fizikë 092

1,934.00 Matematikë – Informatikë 093

4,024.70 Gjuhë - Letërsi 094

2,528.75 Gjuhë Letërsi shqipe dhe frënge 095

3,967.10 Histori - Gjeografi 096

3,286.40 Biologji - Kimi 097

3,063.00 Teknologji informacioni 098

3,518.80 Marketing 099

3,553.40 Turizëm 101

3,181.70 Turizëm (Pogradec) 102

3,003.45 Agrobiznes 104

2,281.00 Hortikulturë 105

2,399.00 Agroushqim (Inxhinieri Agronomike) 106

1,821.00 Teknologji e Prodhimit Bimor 107

Gjeni me poshte, Pikët e fituesit të fundit sipas programeve të studimit per universitetet e tjera te vendit

Si dhe Fituesit sipas programeve të studimit

Lexoni gjithashtu:

Vendimi: Matura Shtetërore, nxënësit tani marrin diplomën vetëm pas 4 provimesh

KOMENTE