English

Bin Laden kërcënon Karla Brunin

Francë, 11 nëntor NOA - Karla Bruni, mesa duket është në në shënjestër të Al Kaedas.

Lajmi është bërë i ditur nga faqja e internetit Pure People dhe duhet thënë se nuk është përgënjeshtruar as nga shërbimet sekrete, ku këta të fundit kanë shtuar masat e sigurisë ndaj ish-supermodeles, por edhe për familjen e saj.

Agjentët e fshehtë në Francë kanë marrë informata të besueshme, se Bin Laden nuk ka qenë i kënaqur me mbështetjen e Sarkozy me luftën në Afganistan dhe anti-ferexheve. Kështu mund të themi se jeta për Karla Brunin nuk do të jetë më aq e lehtë pasi dhe forcat e sigurisë rreth saj janë rritur së shumti. Mbrojtja do të forcohet për familjen Carla Brunit.

r.b/NOA

KOMENTE