English

Parukeria-sexy, punonjëset në topless

Francë, 12 nëntor NOA - Në rajonin e Vaucluse, në Francë, tashmë të gjithë flasin për një sallon të veçantë bukurie ku parukieret duhet thënë se punojnë në një mënyrë me të vërtetë seksi.

Kështu, vajzat të cilat janë punonjëse të këtij salloni kanë disa kushte pune ku kryesore janë, e veshura me të brendshme dhe topless dhe kjo vetëm për kënaqësinë e klientëve, të cilët duhet thënë se kanë qenë të shumtë në numër.

r.b/NOA

KOMENTE