English

Prangat i ishin bashkuar me mishin

Kinë, 12 nëntor NOA - Për pesë vjet ka qenë i prangosur në një burg të paligjshëm, ku prangat e tij ishin aq të shtrënguar, saqë zinxhirët ishin ndërthur me mishin e duarve të tij.

Kjo është fatkeqësia e pabesueshme e Zhang Chuanqiu, një kinez 27-vjeçar, i cili tani është duke u përpjekur për të mbledhur të holla të mjaftueshme për të kryer operacionin e nevojshëm.

Rasti i tij është bërë i njohur publikisht për shkak se ai ka nevojë për bamirësinë e të gjithëve: "Unë nuk kam të holla për të kryer operacionin dhe ndjej gjithmonë dhimbje në krahët e mi".

r.b/NOA

KOMENTE