English

Hermiona kthehet në sensualen Emma Watson

Londër, 14 nëntor NOA - Një fustan tërësisht i zi dhe kjo për ta transformuar magjistaren në filmin Harry Potter në sensualen, Emma Watson. Ajo është paraqitur në premierën e filmit në Londër dhe duhet thënë se ka qenë në qendër të vëmendjes duke i marrë skenën protagonistit Daniel Radcliffe. Me flokë shumë të shkurtër dhe me një fustan tepër të veçantë që vë në pah shpinën e saj, Emma ka marrë një pamje krejtësisht të ndryshme nga ajo e Hermiones.

r.b/NOA

KOMENTE