English

Kryeministri: Rama në 3 mandate, nuk ndërtoi dot 1 parkim

Tiranë, 15 Nëntor, NOA Update – Tirana është kryeqyteti i vetëm që nuk ka një parkim, dhe kryetari i bashkisë së saj në 3 mandate nuk ka mundur të ndërtojë dot një të tillë.

Kështu u shpreh ndër të tjera kryeministri Berisha në mbledhjen e Këshillit të Rregullimit të Territorit të Republikës së Shqipërisë (KRRTRSH), duke shtuar se trafiku i kryeqytetit shqiptar është një kaos dhe problem i vërtetë.

Sipas tij, këtë e shkakton mungesa e një unaze të vërtetë, përveç asaj të ndërtuar në fund të viteve ’80...(vijon)

n.e/NOA

KOMENTE