English

Napoli, vret mbesën 2 muajshe

Napoli, 16 nëntor NOA - Një fakt më të vërtetë i akullt dhune në krahinën e Napolit. Një persona ka vrarë me thikë mbesën e tij dy muajshe. Vajza e vogël, bija e motrës së vrasësit, ishte lënë në kujdestari të gjyshes. Krimi ka ndodhur në Monte di Procida. Vrasësi i fëmijës, siç raportohet nga autoritetet, ka qenë I prekur nga sëmundjet mendore. Vajza e vogël është goditur me thikë në fyt dhe vdiq në vend.

Vrasësi i Sofies, emri i saj, u arrestua nga policia. Emri i tij është Antonio Raffaele Spinelli dhe është 29 vjeç. Në momentin e kapjes ai nuk bëri rezistojnë dhe nuk ktheu asnjë fjalë. Më pas u zbulua se kishte dhe problem mendore.

r.b/NOA

KOMENTE