English

Fotolajm - Diaspora në Boston kremton 28 Nëntorin bashkë me Agjencinë Kombëtare të Lajmeve NOA

Mijëra shqiptarë që jetojnë në Boston të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kremtuan festën e 28 Nëntorit, Dita e Pavarësisë. Veshur me kostume popullore ata manifestuan plot pasion atdhetar se mbajnë gjallë gjithmonë vlerat e kombit shqiptar. Në shoqërinë e tyre ishte dhe Agjencia Kombëtare e Lajmeve NOA. Bashkëpunëtori ynë në Boston Subi Cako, raporton se shumë njerëz pohuan, se për t’u njohur me lajmet nga Shqipëria, kishin zgjedhur www.noa.al

KOMENTE