English

Njoftim nga shoqata “Në dobi të gruas shqiptare”

Në vijim të fushatës së 16 ditëve ndërkombëtare kundër dhunës, shoqata “Në dobi të gruas shqiptare” (NDGSH) zhvillon ditën e martë, më datë 30 nëntor, ora 11:00, në ambientet e hotel “Tirana International”, në sallën “Onufri”, konferencën “Bëhu aktiv, denonco dhunën".

Të pranishëm do të jenë përfaqësues të organizatave që punojnë për të drejtat e grave dhe zëvendësministrja e Brendshme Iva Zajmi.

NOA

KOMENTE