English

Festivali i skulpturave të akullta, mes tyre dhe Marilyn Monroe

Belgjikë, 30 nëntor NOA - Një Marilyn Monroe e akullt, e cila është tepër perfekte dhe qëndron përkryer në mesin e skulpturave të akullit në “Snow and Ice Sculpture festaival” në Bryzh, të Belgjikës. Festivali, i cili ka filluar më datë 26 nëntor, përmban 74 vepra, të ndërtuara pikërisht me shumë delikatesë, nga duart e 30 artistëve nga 30 vende të ndryshme të botës.

r.b/NOA

KOMENTE