English

Grabisin karburantet në autostradën Lezhë-Tiranë, arrestohen policët e rremë

Lezhë, 30 nëntor, NOA – Dy të rinj janë arrestuar nga Policia e Lezhës për grabitjen me dhunë të tre karburanteve në autostradën Tiranë-Lezhë. Klodian Kola, 20 vjeç, banues në lagjen Nr. 4 të dhe Edvin Cena 22 vjeç banues në fshatin Bilaj të komunë Bupq të rrethit Krujë, kanë grabitur tre karburante duke u paraqitur si punonjës të policisë.

Korrespodenti i Agjencisë NOA në Laç raporton se 22 vjeçari Edvin Cena paraqitej si kryeinspektor i policisë. Atij ju sekuestrua një dokument i policisë dhe disa foto ku kishte dalë me uniformën e policisë.

Me anë të tyre ai bënte presione për të vjedhur benzinën.

Çena së bashku me Kolën përdornin një makinë “BMË” me targa TR 26 16 H dhe kanë arritu të marrin nga pikat e karburantit rreth 400 litra benzinë me një vlerë prej 640000 lekësh.

Grabitja e parë e dy të rinjve është bërë më datën 18.08.2010, ku kanë marrë me dhunë benzinë në karburantin “Euro - Mat”, në pronësi të shtetasit A.M.

Katër herë rresht kanë vjedhur karburantin “Nokia – Petrol” në pronësi të shtetasit D.N, saktësisht në datat 10.09.2010, 25.09.2010, 04.10.2010 dhe 14.10.2010.

Ndërsa vjedhja e fundit është bërë karburant “Paluca – Petrol” në pronësi të shtetasit GJ.P.

Kanë qenë punonjësit dhe pronarët e karburanteve që kanë denoncuar “policët” e rremë dhe kanë kërkuar arrestimin e tyre. Pas verifikimit nga Policia është bërë dhe arrestimi i tyre.

a.k/NOA

KOMENTE
  • VIPI Cena15:04 - 29 Tetor 2011
    keto shtetas nu vidhnin po