English

Berisha: Të evakuohen banorët e Torovicës

Lezhë, 4 dhjetor, NOA – Gjatë një vizite që ka zhvilluar sot në prefekturën e Shkodrës, kryeministri Berisha ka urdhëruar evakuimin e banorëve të Torovicës e cila ndan Shkodrën me qytetin e Lezhës.

Kjo pasi në Torovicë, niveli i ujit ka arritur në pikën kritike dhe rreziku i çarjes së argjinaturës vazhdon të mbetet i pranishëm, duke i bërë autoritetet që të shqetësohen dhe të kërkojnë menjëherë evakuimin e banorëve të kësaj zone.

Ndërkaq, Shtabi i Emergjencës Civile me në krye prefektin e qarkut të Lezhës Pal Dajçi, ka monitoruar situatën gjatë gjithë kohës dhe me mjete të ushtrisë po punon për mbushjen e saj, për të mos lejuar të çahet.

n.e/NOA

KOMENTE