English

Macja që ka tërhequr vëmendjen e internetit

SHBA, 4 dhjetor NOA - Kjo mace është kthyer në një yll të vërtet në botën e internetit. Me qime të shkurtra, pesë vjeçe, Giuly ka fituar famë në net, ku pronari i saj ka publikuar një set fotografik të saj në poza nga më të ndryshmet.

Macja 6 kilogramë ka një ndjenjë besnikërie tepër të madhe dhe arrin të fitojë dashurinë e të gjithëve ashtu siç arrin me pronaren e saj, Chiara Bagnoli dhe me të gjithë ata të cilët të shohin fotografitë e saj.

r.b/NOA

KOMENTE