English

Edhe Gwyneth Paltrow në Walk of Fame

Kalifornia, 15 dhjetor NOA - Pas Çmimit Oskar, të cilin e ka marrë rreth dhjetë vite më parë, tashmë Gwyneth Paltrow ka fituar një tjetër çmim tepër të rëndësishëm dhe bëhet fjalë pikërisht për yllin në Walk of Fame në Hollywood.

Aktorja e famshme, për këtë okazion ka zgjedhur të veshë një fustan të bardhë mbi gju dhe një takë të mesme. Pastaj ajo ka dhuruar vetëm buzëqeshje dhe kënaqësi për të gjithë fansat e sajdie fotografët që e kishin rrethuar.

r.b/NOA

KOMENTE