English

Panik mes udhëtarësh në stacion, treni nuk ndalon dot

Firence, 16 dhjetor NOA - Aksident pa pasoja të rënda, në stacionin e Santa Maria Novella në Firence. Një tren rajonal ka mbërritur pa frenuar, duke u ndaluar vetëm për shkak të lëkundjeve të binarëve, ku pasagjerët u shqetësuan nga kjo situatë.

Kur shoferi u përpoq për të ndaluar trenin duke i shtyrë të gjithë sistemin e frenave, disa udhëtarë pësuan tronditje të vogla.

Pas incidentit, personeli hekurudhor i Shtetit dhe policia mbërritën menjëherë në vendngjarje.

Në këtë incident nuk është plagosur askush rëndë: pesë pasagjerët që mbetën të shokuar u transportuan menjëherë në urgjencë.

r.b/NOA

KOMENTE