English

Seks oral për Ke$ha në ueb

SHBA, 16 dhjetor NOA - Në muajin mars, Ke$ha kishte mohuar kategorikisht, pjesëmarrjen e saj në një filmim pornografik amatorial, ndërsa kryente marrëdhënie seksuale me një burrë.

Ndërkohë asnjë përgënjeshtrim nuk ka ardhur në këto momente për sa i përket disa fotove që tashmë janë përhapur në ueb, ku ajo është shfaqur në praninë e një partneri misterioz duke praktikuar seks oral.

Imazhet portretizojnë një vajzë duke puthur dhe kafshuar buzën e poshtme të një mashkulli me mjekër, ku të njëjtën gjë më pas e praktikon nëpërmjet seksit oral.

Ylli i popit tashmë 23 vjeçare deri tani nuk ka përgënjeshtruar faktin se personi që ndodhet në foto është ajo.

Ke$ha kohët e fundit ka bërë të ditur se është ndarë nga i fejuari i saj, bateristi Alex Carapetissepse. “Nuk jemi të përfshirë në lidhje si më parë” – deklaroi ajo.

r.b/NOA

KOMENTE
  • Eric Ari19:21 - 14 Dhjetor 2011
    po mir ja ka ber!!!!