English

Anna dhe Gigi do të martohen në 2011

Itali, 20 dhjetor NOA - Anna Tatangelo është e gatshme për altar dhe do të bëhet së shpejti zonja D'Alessio.

Këtë mesazh të qartë për Gigin, këngëtarja e ka lënë tek Victor Victoria, disa netë më parë, duke improvizuar disa prova martese së bashku me Victoria Cabello.

Me sa bëhet e ditur nga mediat italiane flitet shumë se çifti i këngëtareve do të martohen vitin e ardhshëm.

Ndërkohë që i fejuari i saj dhe babai i fëmijëve që ka, është duke përfunduar procedurat e divorcit me ish-gruan.

r.b/NOA

KOMENTE