English

Dalin foto seksi për Nicky Minaj

SHBA, 21 dhjetor NOA - Karriera e Nicki Minaj dhe Kanye West është kryqëzuar për të disatën herë. Të dy rreperat janë ballafaquar si në renditjen e klasifikimeve, ashtu dhe në përfshirjen e skandaleve seksuale.

Edhe për këngëtaren, që ka publikuar kohët e fundit albumin e saj të parë “Pink Friday”, po qarkullojnë fotografi që e paraqesin të zhveshur në pjesët e saj intime.

Nicki, tashmë mund të themi se e ka gjetur një mënyrë që të tjerët të flasin për të.

r.b/NOA

KOMENTE