English

Njoftim nga Ministria e Teknologjisë e Informacionit

Ministria e Inovacionit, Teknologjisë e Informacionit e të Komunikimitnjofton se nesër, e martë, 21 dhjetor 2010, ora 09:30, në hotel “Rogner”, Ministri për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit e të Komunikimit Z. Genc Pollo do të jetë i pranishëm në takimin me temë: “Një internet më i sigurt përmes kooperimit” organizuar nga Autoriteti Kombëtar për Certifikimin Elektronik (AKCE) dhe Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI).

NOA

KOMENTE