English

Datat e Botërorit 2012, nuk ndryshojnë

Katar 14 janar 2011, NOA- Ndonëse u përfol se mund të kishte ndryshime, ndeshjet e “Botërorit 2022” që do të zhvillohen në Katar, nuk do të ndryshojnë datën dhe vendet e tyre. Presidenti i Konfederatës Aziatike, Mohamed Bin Hamam, deklaroi sot, se nuk ka aspak ndërmend të ndryshojë datat dhe vendet e takimeve, duke konfirmuar se finalet e turneut Botëror do të zhvillohen në periudhën e caktuar qershor-korrik. ky botëror dhe datat e mbajtjes së tij u shoqëruan me polemika të shumta, shkak për këtë u bënë temperaturat që janë në Katar. a.y/NOA

KOMENTE